De ‘monochrome trend’ oftewel zwart/wit is still going strong. Op social media is het een big hit en vooral op Instagram kom je de meest gave combinaties tegen voor zowel fashion als interieur. Het leuke van een zwart/wit combinatie is ook dat het zowel voor een jongen als een meisje gebruikt kan worden. Best handig toch?

Ik geef toe: ik ben een echte monochrome addict. Altijd al geweest en dat kwam vooral tot uiting toen mijn zoontje Senna werd geboren. Ik hou van unieke dingen en zeker niet van standaard. Toen ik wist dat Senna ‘in the making’ was, begon mijn speurtocht naar coole outfits en stoere items voor op zijn kamer. Ik kwam de meest gave dingen tegen en ontdekte nog meer dat monochrome alles behalve saai is. Wist je trouwens dat in het begin baby’s alleen de kleuren zwart, grijs en wit kunnen onderscheiden? Het is dan ook beter om de babykamer in te richten met veel monochrome kleuren en patronen. Dit zal er niet alleen voor zorgen dat je kind visueel gestimuleerd wordt, maar het zal ook helpen bij de groei en ontwikkeling van de hersenen. YAY! Dit bevestigde nog meer mijn keuze om zwart en wit te gebruiken voor de garderobekast van Senna en voor de inrichting van zijn kamer.

afbeelding2

Aangezien mijn speurtocht en mijn vele posts op Instagram met mijn liefde voor monochrome steeds omvangrijker werden, heb ik zelfs de stap genomen om een online monochrome conceptstore te starten, genaamd En Las Nubes (www.enlasnubes.nl). Je zult verbaasd staan over hoeveel vraag er is naar monochrome fashion en interieur items! En daar help ik uiteraard graag bij. En Las Nubes is een conceptstore vol met unieke merken, voor zowel fashion als interieur, van over de hele wereld, merken die je niet vaak in Nederland ziet en merken waar je echt BLIJ van wordt. Uiteraard in de kleuren zwart + wit en hier en daar een vleugje grijs. Genoeg reclame voor mijn store (maar geloof me, neem eens een kijkje voor echt toffe items ;-))

afbeelding8

Denk je nu nog steeds dat zwart + wit een koele en niet warme uitstraling geeft? Dan hoop ik je na vandaag te kunnen overtuigen: een zwart + wit combinatie is stijlvol, unisex te gebruiken en heel warm in combinatie met de juiste materialen; zoals bijvoorbeeld met hout of beton of een mooie zwarte krijtverfwand. Nog steeds niet helemaal overtuigd? Watch the pictures below! En voor de monochrome liefhebbers als ik? Enjoy watching! Let’s keep monochrome alive!

Tot de volgende keer waarin ik een mooie binnenkijker zal laten zien! Hierbij alvast een klein voorproefje:

afbeelding1

afbeelding3

afbeelding4

afbeelding5

afbeelding6

afbeelding7

afbeelding9

afbeelding10

Wil je meer monochrome inspiratie opdoen? Volg mij dan op Instagram (@pamdosal)
Beelden: monochrome fashion en interieur ítems van En Las Nubes (sources Instagram account @Pamdosal)
Share on Pinterest