Moet jij jezelf ook elke keer weer pushen om je hardloopschoenen aan te trekken omdat je weer hetzelfde saaie rondje gaat lopen?

STOP! Er is nu een geweldige app bedacht met de catchy naam: Zombies, Run! Wereldwijd heeft deze app al meer dan een miljoen gebruikers en is daarmee de populairste fitnessapp van dit moment!

De app is een beetje vergelijkbaar met de hardloopgame Hunted, waarbij je tijdens het hardlopen wordt achtervolgd door de politie, bloeddorstige honden en kannibalen. Dit zijn games waarbij je daadwerkelijk de deur uit moet gaan, om te gaan hardlopen. In Zombies, Run! word je zoals de naam al doet vermoeden, achtervolgd door zombies. Freaky! 

In de app volg je een verhaal: je bent de enige overlevende na een zombie-apocalyps en moet ervoor zorgen dat je in leven blijft. Tijdens het lopen word je achtervolgd door een horde zombies. Je luistert gewoon naar je eigen muziek, maar af en toe hoor je door je oortjes hoe de zombies dichterbij komen. Dat wordt rennen voor je leven dus!

Voor mensen die maar moeilijk de deur uitkomen om te gaan sporten, kan Zombies, Run! een extra duwtje in de rug zijn. In deze game speel je de rol van Runner 5, een van de laatst overgebleven mensen op aarde, nadat de zombies de macht hebben gegrepen. Jouw missie is om de basis te verlaten en spullen voor de community te verzamelen. Er zijn 200 verschillende missies die je kan volbrengen, dus je bent niet zo snel uitgelopen. Ben je weer thuis, dan krijg je wat statistieken te zien, zoals afgelegde afstand, tijd en snelheid. Hoe meer voedsel, water en batterijen je tijdens het hardlopen hebt verzameld, hoe meer punten je krijgt zodat je nieuwe missies kunt doen. Spannend toch?!  Wij hebben de app uiteraard al gedownload en gaan zelf de strijd aan met de zombies; ren je mee?

De app is beschikbaar voor IOS en Android.

Foto’s: Pinterest
Share on Pinterest