Eens in zoveel tijd maken wij kennis met een merk/product waar we instant fan van worden. Niet zozeer vanwege de mooie reclames of beloftes maar echt vanwege de look & feel en de resultaten in de praktijk. Wij kregen vorig jaar de mogelijkheid om kennis te maken met de producten van Dr. Obagi. Wij hebben ons daarbij laten adviseren en begeleiden door Marlous Tonies-Soesbergen van Huidzorgklinieken & Laser Centra. Marlous is Huidtherapeut en weet alle ins- en outs van huidproblemen en van de producten van Dr. Obagi. Zij heeft ons daarbij vanaf het eerste gebruik direct maar ook vanaf de zijlijn geadviseerd over het gebruik van de producten. Maar waarom zijn de producten niet gewoon bij de drogerij te koop en waarom is advies en begeleiding van een Huidtherapeut nodig?

Dr. Obagi bestrijdt huidproblemen namelijk niet als losstaande aandoeningen, maar vanuit de gedachte van een gezonde, goed functionerende huid. Zijn healthy-skin concept staat voor huidverbetering op medische en niet-medische wijze, met uitgebreide, klinisch bewezen resultaten. Leeftijd, genen, invloeden van buitenaf (UV straling, vervuiling), stress, hormonen, slaappatroon en huidverzorging spelen allemaal een rol bij huidgezondheid. Wij zien ook onze huid met de jaren veranderen; van rimpels, vlekjes en droge plekken hadden we in onze twenty’s echt geen last! Dus tijden (en huizen) zijn enorm veranderd! We kunnen blijven smeren maar er zijn zoveel factoren die van invloed zijn op onze inner en outer beauty dat alleen smeren echt geen zin heeft. Volgens Dr. Obagi kun je alleen maar met een gebalanceerde levensstijl en een effectief huidverzorgingsproduct echt een gezonde huid opbouwen en dat is natuurlijk helemaal waar!

Anders dan traditionele anti-aging huidverzorgingsproducten werkt ZO Skin Health op cellulair niveau om de huid te verzorgen, te herstellen en te onderhouden. Wij maakten in het bijzonder kennis met het “ZO Saturation Program”; een programma dat jou helpt om optimale huidgezondheid te creëren met behulp van meerdere ‘lagen’ retinol, anti-oxidanten, peptiden en vitamines, om zo het herstel van de huid te versnellen en de huid te verbeteren. Dr. Obagi raadt daarbij de volgende stappen aan: Reinigen, Activeren, Stimuleren, Kalmeren/Voeden + Beschermen.

1. Reinigen
Om de structuur te verbeteren, dofheid te elimineren en de penetratie van de volgende stappen te verbeteren. Deze ZO Skin Health producten verwijderen onzuiverheden, neutraliseren vrije radicalen en voeden de huid met krachtige anti-oxidanten.

2. Activeren
Om de penetratie van de actieve ingrediënten te bevorderen. Deze producten verwijderen de bovenste laag van dode huidcellen en talg zodat de actieve ingrediënten beter hun werk kunnen doen.

3. Stimuleren
Deze producten worden ingezet om pigmentatie, rimpels en fijne lijntjes te verminderen en de collageen- en elastineproductie te stimuleren. Deze ZO Skin Health producten verbeteren de celfunctie. Alle producten bevatten retinol: dit is het meest actieve ingrediënt om de celvernieuwing te stimuleren en daarmee veroudering tegen te gaan.

4. Kalmeren en voeden
Om de huid te verzorgen en te kalmeren nadat de bovenste huidlaag geëxfolieerd is en de krachtige ingrediënten zijn aangebracht, worden deze ZO Skin Health producten met kalmerende ingrediënten gebruikt om eventuele irritatie en roodheid te verminderen. Deze kunnen opspelen na het gebruik van retinol en vitamine C in hoge concentraties. De kalmerende producten zorgen ook voor een betere hydratatie van de huid door de voedende ingrediënten.

5. Beschermen
Om de huid te beschermen tegen toekomstige schade raadt Dr. Obagi aan om een UVA/UVB bescherming te gebruiken.

Op korte en lange termijn zullen zichtbare verbeteringen te zien zijn in rimpels en lijntjes, donkere (ouderdoms-) vlekken, huidtoon, structuur, stevigheid en elasticiteit. Let op: je moet de producten wel volgens voorschrift blijven gebruiken en niet tussentijds overstappen op andere methodes en/of producten. Discipline is dus the key!

Door goed en langdurig gebruik van het ZO Skin Health Saturation Program wordt huidveroudering verder tegengegaan met een jonger uitziende huid als resultaat. Ga jij met ons de ZO Skin Health uitdaging aan?

Win een ZO Skin Health pakket! (Phase II Anti-Aging Program 26 – 44 jaar)

ZO Skin Health’s Anti-Aging Program Phase II combineert zes van de meest effectieve, meest populaire producten om de huid te reinigen, te stimuleren en te beschermen. Dit 6-stappen systeem bevat:

Offects Exfoliating Cleanser (40 ml.)
Reinig je gezicht twee keer per dag om onzuiverheden te verwijderen en te verfrissen en te doen herleven.

Offects Exfoliating Polish (15 gr.)
Scrub je huid een keer per dag of minder vaak indien gewenst dode huidcellen te verwijderen en de levende huidcellen te activeren.

Offects Te-pads (20 stuks, per stuk verpakt)
TE pads bevatten 2% salicylzuur en zorgen voor een zachte exfoliatie en een betere penetratie van andere producten. Gebruik 1 of 2 maal daags de gehele pad.

Ossential Growth Factor Serum Plus (30 ml.)
Breng een kleine hoeveelheid aan op gelaat en hals, elke ochtend en avond.

Ossential Daily Power Defense (30 ml.)
Breng een kleine hoeveelheid elke ochtend aan op het gelaat en hals, na de reiniging.

Oclipse Sunscreen + Primer SPF 30 (15 ml.)
Gebruik dit product elke ochtend op gelaat en hals.

Wat moet je doen om kans te maken op de Phase II Anti-Aging pakket t.w.v. € 264,95?

1.Like de Facebook pagina van Jackie Magazine

2.Email je naam, leeftijd, tel. nummer en adres voor 13 juli naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. Dr. Obagi vertel ons ook in het kort over je specifieke huidproblemen/behoeftes, uiteraard mag je ook een foto meesturen. 

De winnaar wordt op 14 juli a.s. bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.
**Twijfel je of de producten bij jouw specifieke huidbehoefte/problematiek passen? Dan raden wij aan om vòòr gebruik contact op te nemen met een Dr. Obagi gespecialiseerde Huidtherapeut, bijvoorbeeld via Huidzorgklinieken & Laser Centra.

 

http://www.zoskinhealth.nl

Bekijk hier voor & na foto’s van Dr. Obagi klanten.

Heb je vragen of wil je eerst meer informatie en advies over de producten van Dr. Obagi neem dan contact op met Huidzorgklinieken & Laser Centra

Foto’s: ZoSkinHealth, Pinterest
Share on Pinterest