Geen tijd? No worries! Je haar (en voor de heren: je baard) kan vanaf nu iedere dag perfect zitten. Funky kapsalon Haarhemel, al 25 jaar een goede bekende in De Jordaan, opent ‘Brows, Beards & Blowdry’s’. Bij deze nieuwe vestiging kun je terecht voor föhn en grooming treatments. En zoals de naam al doet vermoeden kun je ook je wenkbrauwen onder handen laten nemen.

“Een behandeling bij ‘Brows, Beards & Blowdry’s’ is fun, relaxing en ronduit verslavend”

De blow-out die oorspronkelijk komt overwaaien uit Californië krijgt nu ook in Nederland voet aan de grond. Gelukkig maar want de perfecte haarstyle laat zich meestal gemakkelijker beschrijven dan creëren. De pas geopende ‘Brows, Beards & Blowdry’s’ by Haarhemel gaat je helpen, want de haarstilisten in deze zaak zijn helemaal toegewijd aan de kunst van de perfecte look, of dat nu een föhn-, scheerbeurt of trim is want ja … ook mannen laten zich tegenwoordig een gesoigneerde look buiten de deur aanmeten. En dat vinden wij maar al te fijn!

haarhemel-ewout-03-low haarhemel-ewout-07-low

Bij ‘Brows, Beards & Blowdry’s’ kun je kiezen uit verschillende seasonal ‘blowout looks’. De looks variëren van stijlvol stijl tot en met bumpy curls en worden helemaal toegepast op jouw haarlengte. Na binnenkomst kies je jouw look, je haar wordt gewassen en geföhnd et voila …. na 30 minuten(!) stap je weer buiten met jouw glanzende, perfecte coupe. Wil je genieten van een glas wijn tijdens de behandeling, dat kan! Zin in een fijne handmassage en nagelbehandeling terwijl je haar wordt geföhnd, geen probleem. Wil je langskomen met vriendinnen omdat je een huwelijk of avondje uit hebt, ook prima. Bij Brows, Beards & Blowdry’s’ kan het echt allemaal!

De mensen achter dit geweldige concept geloven dat iedereen er niet alleen beter uitziet maar zich ook beter voelt met een perfecte look. En dat geldt natuurlijk ook voor mannen. Van een classic beard trim tot een shave on the side, voor grooming zit je goed bij de nieuwste aanwinst in de Jordaan. Dus neem gerust je wederhelft mee voor een heerlijk relax momentje samen met jou!

In aanvulling op het creëren van geweldige hairstyles, is ‘Brows, Beards & Blowdry’s’ ook een bron van fijne producten. Zo wordt er gewerkt met haarstylingproducten van Redken & Kevin Murphy, voor een nail touch-up is Essie Professional van de partij en voor je browbehandeling wordt er gebruik gemaakt van Anastasia Beverly Hills.

En wij mogen nu maar liefst 3 x een fohnbehandeling weggeven, samen met een Redken product uit Redken’s heat styling lijn! WAT WIL JE NOG MEER?

Wat moet je doen om kans te maken op een van de föhnbehandelingen?

1.Like de Facebook pagina’s van Jackie Magazine & Haarhemel Hairstylists

2.Email je naam, tel. nummer en adres voor 9 november naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. HAARHEMEL

De 3 winnaars worden op 9 november a.s. bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.

haarhemel-ewout-10-low

‘Brows, Beards & Blowdry’s’ by Haarhemel, Tweede Goudsbloemdwarsstraat 8 – 10 1015JZ Amsterdam, telefoonnummer 020 620 92 70 www.haarhemel.nl / Haarhemel @ Facebook

Share on Pinterest