& Other Stories heeft een nieuwe co-lab collectie gelanceerd in samenwerking met Wool & the Gang [een Londens merk dat inzet op mode van wol]. De collectie bestaat uit verschillende knitwear maar biedt ook een do-it-yourself knit kit aan, hiermee voegt & Other Stories zelfmaakmode toe aan haar assortiment. Zelfmaakmode; Hoe gaaf is dat?!

De benadering van mode, van het in Londen gevestigde ‘Wool and the Gang’ inspireerde & Other Stories om samen iets te creëren. Dit resulteerde in een co-lab collectie van knitwear zoals truien, sjaals en mutsen in combinatie met een DIY knit kit. Een geweldige toevoeging, voor iedereen die het leuk vindt om een eigen ontwerp te breien.

wool-and-the-gang-other-stories-2

wool-and-the-gang-other-stories-3

wool-and-the-gang-other-stories-8

wool-and-the-gang-other-stories-10

De Wool and the Gang co-lab collectie bevat ook knit kits waar kinder kleding mee gebreid kan worden, zoals sweaters, sokken en een bandana. De volledige collectie is vanaf 1 december beschikbaar in een select aantal & Other Stories winkels en een selectie van de items online op zowel stories.com en woolandthegang.com.

unspecified-13

unspecified-12

unspecified-11

De “It’s a wrap scarf knit kit” die hieronder wordt weergeven is voorzien van alles dat nodig is om zelf een eigen sjaal te maken:

diy-kit_stories_watg

4 x 100g ballen van Zwart – Wool Me Tender Yarn 1 x 60g bal van Ivory – Wool Me Tender Yarn
1 x mini 25g bal van Goud –Lurex Yarn
1 x ‘It’s a wrap scarf’ patroon

1 x paar van 8mm Mango & Rosewood Brei Naalden 1 x co-lab katoen label
1 x naald.

Prijs: €49

Prijzen variëren van €25 voor een knit kit voor babysokken tot €65 voor de sjaals en €115 voor een sweater.

www.stories.com

Share on Pinterest