route508_6

Route508 is een Amsterdams accessoire label ontstaan vanuit een hang naar avontuur, vrijheid en fun. Het resultaat is een opvallende collectie van sieraden en tassen om alledaagse avonturen mee te gaan beleven.

Iedereen is continu onderweg, ofwel ‘en route’. Op weg naar werk of naar huis, onderweg om vrienden te ontmoeten, op weg naar een nieuwe dag. We willen zoveel, dat het leven soms aan ons voorbij schiet. Alexandra Tolsma creëerde om deze reden Route508, een collectie van bijzondere accessoires waarmee men een andere route in kan slaan om te ontsnappen aan de sleur van alledag.

Route508 presenteert een breed scala aan handgemaakte accessoires met een bohemian twist. Alle ringen en armbanden zijn gemaakt van 925 sterling zilver of verguld goud (18 karaat), eventueel in combinatie met natuurstenen. Er zijn ook tassen verkrijgbaar gemaakt van zacht leer en voorzien van handgemaakte details als gevlochten lederen bewerkingen, kwasten en franjes. Prijzen lopen uiteen van € 29 tot € 245.

route508_4

route508_1

route508_image

Het label blijft weg van massaproductie, wordt lokaal geproduceerd in Bali en gaat voor karakter. De gehele collectie van accessoires is dan ook handgemaakt, waardoor elk stuk uniek is, net zoals jij! Het zijn dus echt one of a kind sieraden en daar houden wij van! En daarom hebben wij besloten om twee prachtige sieradensets van Route508 weg te geven! Geweldig toch?!

Wat kun je winnen?

Set 1: 

schermafbeelding-2016-10-05-om-14-32-33

Set 2: 

schermafbeelding-2016-10-05-om-14-32-47

 

Wat moet je doen om kans te maken op een van de sieradensets?

1.Like de Facebook pagina van Jackie Magazine,

2.Email de gewenste set (set 1 of set 2), je naam en adres voor 28 oktober naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. Route508

De winnaar wordt op 28 oktober a.s. bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.

 

Kijk voor meer informatie over de producten op www.route508.com

Share on Pinterest