SELECTED FEMME staat voor Scandinavische mode; Minimalistisch, casual, draagbaar en altijd uitgevoerd in mooie stoffen zoals mohair, zijde, viscose en wol. Wat wij ook heel fijn vinden is dat zij een heuse Animal Welfare Policy hebben! Dus geen dierenleed bij hun producties en daar worden wij ontzettend blij van! Kijk hier voor meer informatie

Het merk is verdeeld in zowel klassieke, feminine-, als de meer nonchalante jeans/casual stijlen. Twee verschillende looks die je prima kunt combineren en die het zowel op het werk als op een feest goed doen. Bovendien heeft het merk een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Ideaal toch!

De najaarsjassen campagne van 2016 heet Outerwear for any occasion. Dit vertaalt zich bijvoorbeeld in een mooie vrouwelijke jas met een ceintuur voor een avondje uit, een stijlvol wollen jas voor een dag in de stad, en een meer sportief model van dons voor een actieve dag buiten. De kleuren van de jassen passen bij het aankomende seizoen: Grey, dark grey, mocha en black. In een van de winkels kun je de jassen zien, voelen en passen. Ze voelen heerlijk aan en houden je gegarandeerd warm tijdens de koude maanden. Kijk onderaan dit bericht hoe je jouw dichtstbijzijnde verkooppunt kunt vinden.

Bekijk hieronder de korte campagne film en de foto’s.

aw-focus-3

aw-focus-1

aw-focus-2

 

Win deze SELECTED FEMME jas:

aw-focus-3

Wat moet je doen om kans te maken op deze sportieve zwarte jas?

1.Like de Facebook pagina van Jackie Magazine,

2.Email de gewenste maat, je naam en adres naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. SELECTED

De winnaar wordt op 7 oktober a.s. bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.

 

Bekijk de hele najaarscollectie op http://selected.com of neem voor de verkooppunten contact op met 020-4564400.

Share on Pinterest