De beroemde woorden “I believe in manicures” van film- en mode icoon Audrey Hepburn sluiten perfect aan bij de filosofie van OPI. Daarom presenteert het nagelmerk “Breakfast at Tiffany’s” een kerstcollectie die de elegantie vangt van Audrey’s personage Holly Golightly in de gelijknamige Hollywood klassieker.

sfeerbeeld_holiday_2016

“Audrey belichaamt klassieke schoonheid niet zomaar. Ze omarmde en begreep het en werd zelf een begrip in de mode,”aldus Suzi Weiss-Fischmann, mede oprichter en Brand Ambassador van OPI. “Elke vrouw heeft een klein beetje Audrey in zich en er is geen betere tijd dan de gezellig drukke feestdagen om haar kenmerkende, chique stijl uit te dragen.”

De 12 nieuwe, limited edition Breakfast at Tiffany’s nagellakken zijn geïnspireerd door Audrey’s natuurlijke schoonheid en vrolijke energie. Tijdloze rood- en bordeauxtinten worden aangevuld met stijlvolle, chique glitters. De collectie verwijst ook naar de meest memorabele outfits uit de film, waaronder Holly’s sexy roze cocktailjurkje, haar iconische little black dress en haar elegante parelketting. En de collectie zou niet compleet zijn zonder een signature shade: I Believe in Manicures

Elke kleur heeft bovendien een GelColor variant, die je OPI beauty professional in de salon aanbrengt voor twee weken lang draagplezier met een intense hoogglans finish!

Wij vinden alle kleuren uit deze collectie werkelijk prachtig maar dit zijn onze top favorieten:

hrh11_g_sunrisebedtime

hrh08_g_gotthemeanreds

hrh12_g_cantreadwithoutmylipstick

En last but not least de iconische Tiffany kleur:

hrh01_g_ibelieveinmanicures

VERKRIJGBAAR VANAF 31 OKTOBER 2016

Prijzen 15ml € 14,95 per stuk – Mini pack 4x 3.75ml € 22,95

hrh25_mini_4_pack_uc

www.opi.nl

Share on Pinterest