Het was een tijd behoorlijk stil rondom de palettes van Urban Decay. De Naked eyeshadow palettes zijn bij iedere beauty fanatic bekend en gaan nog steeds als warme broodjes over de toonbank. Het merk had daarbij steeds een focus op bold kleuren, lipsticks en party paletten waarmee je allerlei prachtige looks kunt creëren. In de afgelopen periode gingen er steeds meer geruchten rond over een nieuwe palette maar er kwam niks… Maar nu is het eindelijk zover, de nieuwe Naked palette is gearriveerd. Nou bijna dan…

3605971263002_nakedultimatebasics_alt3

De nieuwe palette bevat twaalf nieuwe kleuren die nog niet eerder verkrijgbaar waren. De kleuren zijn mat en daarmee lijken ze enigszins op de andere Naked nude paletten. Maar toch is het gelukt om twaalf nieuwe (prachtige) tinten te creëren:

3605971263002_nakedultimatebasics_alt2Geeltonen, taupetonen maar ook oranje-, rode- en grijzetonen zitten in deze nieuwe verpakking. Grote verschil is dat de nieuwe verpakking vierkanter dan de andere Naked paletten. Natuurlijk wel weer inclusief een spiegel en een kwast die je oogschaduw super easy aanbrengt.

3605971263002_nakedultimatebasics

Liefhebbers moeten nog heel even geduld hebben want de Ultimate Basics palette is pas vanaf september verkrijgbaar.

Voor de time being volgt hieronder een filmpje om nog hebberiger te worden!

 

Share on Pinterest