Ik weet niet hoe het met jullie zit maar ik kan een mooie auto zeker waarderen. Helemaal als ie een beetje hard kan terwijl ik comfortabel kan blijven zitten. Dus de meeste kleine auto’s en sportwagens vallen al af. Mijn vriendinnen verklaren mij voor gek maar ik zit liever hoog dan laag. Dat heeft onder andere met mijn bouw te maken; ik ben namelijk petite. In een grote auto zie ik simpelweg veel meer en voel ik mij daardoor ook veel veiliger. Nog belangrijker is dat ik in een grote auto veel meer kwijt kan. Mijn vorige auto was qua formaat ook petite en na een dagje shoppen kon niemand meer op de achterbank zitten want er was geen ruimte meer over. Veel erger was dat ik mijn honden niet even relaxed ergens mee naar toe kon nemen want bij de eerste beste scherpe bocht had ik mijn Jack Russel al op schoot.

bigstock-Jack-Russell-Terrier-Enjoying-5928199

Nu ik een grotere auto heb wil ik echt niet meer terug naar klein. Nee, goed inparkeren kan ik nog steeds niet dus de parkeersensoren zijn echte lifesavers. Maar wat ik nog steeds een beetje mis is de vrouwelijke touch… Beetje kleur hier en daar.. Je kent het wel; wij vrouwen willen het liefst alles naar onze wens en smaak customizen. Niet ontkennen want ook JIJ wil een auto die helemaal afgestemd is op jouw smaak. Dat kan nu met de Audi Q2.

1920x1080_Macao_MV_05_SUV_rgb

AQ2_161022Previewlarge (1)

Deze “grote auto in een klein jasje” is er in maar liefst 11 verschillende kleuren; waaronder rood, blauw met een kristaleffect, okergeel en koraaloranje. Ook het interieur kun je helemaal naar jouw smaak samenstellen met bijvoorbeeld ledverlichting die instelbaar is in alle kleuren van de regenboog (van magenta tot blauw en van geel tot paars) – dus goed aan te passen aan je mood!

Audi-Q2-Autovisie.nl-4

AQ2_D_161014Previewlarge

Na een dagje shoppen heb je ook geen problemen meer want de bagageruimte is maar liefst 405 liter!

1920x1080_A161019_large

Entertainment en navigatie bedien je via een touchpad – je hoeft dus niet meer te priegelen tijdens het rijden om bijvoorbeeld je bestemming in te voeren maar kunt gewoon letters “schrijven”. Super handig dus! En met de luxe Bang & Olufsen speakers komt je favo muziek optimaal tot zijn recht. Last but not least: er zit ook een speciale SIM card in de auto waardoor je een Wifi hotspot van de auto kunt maken. Maar het is ook mogelijk om je smartphone te koppelen zodat je je email, agenda en social media ook in de auto kunt bekijken. Dat moet je natuurlijk niet tijdens het rijden doen maar als je even ergens stil staat. Logisch.

1920x1080_AQ2_D_161032

Kortom, er is dus eindelijk een auto op de markt die groot genoeg is om je er veilig in te voelen maar die niet te groot is om niet makkelijk te kunnen inparkeren. Verder kun je de exterieur en interieur helemaal naar je eigen smaak maken. Bijna 100% customized dus! Niet verder vertellen maar mijn Jack Russel en ik zijn stiekem een beetje verliefd geworden op de Q2.

51U4uHYNENL._AC_UL320_SR314,320_

www.audi.nl 

 

Bron foto hond: happyjackrussel.com
Share on Pinterest