Op 10 november komt het meeslepende drama The Light Between Oceans in de bioscoop. In deze film, gebaseerd op de wereldwijde bestseller van M.L. Stedman, ontmoeten we vuurtorenwachter Tom (Michael Fassbender) en zijn vrouw Isabel (Oscar® winnares Alicia Vikander). De geliefden wonen op een eiland in West-Australië en proberen al jaren zonder succes kinderen te krijgen. Wanneer ze op een dag een aangespoelde roeiboot vinden met een klein meisje erin, besluiten ze haar uiteindelijk te adopteren. Ze zijn gelukkig en genieten met volle teugen van hun dochter Lucy, totdat ze na een aantal jaren een vrouw (Oscar® winnares Rachel Weisz) ontmoeten op het vaste land. Al snel na deze ontmoeting verandert hun perfecte leven langzaam in een hartverscheurend drama… Bekijk hier prachtige beelden en de trailer van de film:

the_light_between_oceans_43008830_st_3_s-high-1

the_light_between_oceans_43008830_st_2_s-high-1

the_light_between_oceans_43008830_st_1_s-high

the_light_between_oceans_43008830_st_4_s-high


The Light Between Oceans gooide hoge ogen toen de film zijn première beleefde op het Filmfestival van Venetië. En ook voor Alicia Vikander en Michael Fassbender wist de film duidelijk een gevoelige snaar te raken: de twee werden verliefd op de set en zijn nog steeds een koppel!

the_light_between_oceans_43008830_ps_1_s-high-1

In samenwerking met Entertainment One Benelux geven wij 5×2 vrijkaarten weg voor deze film. Daarnaast kunnen de 5 winnaressen rekenen op een MUA make-up pakket! 

image1-2

Inhoud MUA pakket: Amour Palette, Lip Lacquer & Pro-Base Set and Prime

Wat moet je daarvoor doen?

1.Like de Facebook pagina van Jackie Magazine,

2.Email je naam en adres naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. TLBO

De winnaars worden op 10 november a.s. bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.
Share on Pinterest