Dit seizoen van ‘Temptation Island’ is zeker weten een van de heftigste seizoenen in de historie van het programma. Blijkbaar is het in de praktijk ook allemaal net iets té heftig geweest..

Rosanna en vrijgezel Alex konden de verleiding niet weerstaan en doken uiteindelijk tijdens de opnames met elkaar in bed. Maar als we de geruchten mogen geloven is het avontuurtje erg tegengevallen… Zo zou Rosanna na de vrijpartij een tripje naar het ziekenhuis hebben moeten maken. Alex zou namelijk net iets te groot geschapen zijn voor een spontane vrijpartij. Verleidster Saartje zou aan diverse mensen verteld hebben dat Rosanna last had van bloedingen en de volgende dag maar moeilijk kon lopen.. ‘Het zou er erg ruig aan toe zijn gegaan’, aldus Saartje. Auwww! 

De geruchten zijn (nog) niet bevestigd maar Rosanna postte deze week wel een bericht op haar Facebook pagina waarin ze Alex beschreef als ‘slecht in bed’ en gebruikte daarbij ook de hashtag #krommekleinepik:

De post van Rosanna schiet dan weer in het verkeerde keelgat van Alex. Hij is zo zwaar op zijn gespierde tenen getrapt dat hij een persoonlijk gesprek met Rosanna op zijn Instagram account heeft gedeeld:

Wat er nou echt tussen de twee heeft afgespeeld weten we niet en komen we misschien ook nooit te weten maar dat de twee niet happy zijn met elkaar is wel duidelijk!

Share on Pinterest