Okay, wie is er nou niet dol op pasta?! Wij kennen niemand maar buitenshuis van een bordje spaghetti genieten zonder daarbij te knoeien is niet voor velen weggelegd. Laat staan dat je een portie spaghetti mee kunt nemen als een ready2go hapje… Maar er is nu een geniale oplossing gevonden voor alle spaghetti fanaten: de spaghetti donut!

Een spaghetti-donut is een mix tussen een donut en een spaghettitaart (oftewel frittata di spaghetti). De pasta wordt gecombineerd met eieren en kaas en dat wordt op zijn beurt in de vorm van een donut gefrituurd.

Luigi Fiorentino en zijn vrouw Emy Gargiulo zijn de bedenkers van de spaghetti donut en serveren deze heerlijke hapjes in hun restaurantje Pop Pasta in Brooklyn NY. Volgens de makers is hun creatie de ideale snack voor onderweg of voor een gezellige picknick in het park; dus je kunt nu eindelijk van spaghetti genieten zonder daarbij te knoeien! Voorlopig is de creatie alleen verkrijgbaar in Brooklyn, maar wij hopen dat we deze foodtrend tijdens de zomer op de foodfestivals kunnen bestellen. Fingers crossed! 

Share on Pinterest