Vanaf 8 december is Lies Visschedijk als de enige echte Soof weer te bewonderen op het witte doek in Soof 2! Dit keer gaan Soof en Kasper (Fedje van Huêt) toch echt uit elkaar, aan Soof de uitdaging om van haar toch al chaotische leventje het beste te maken. Is een nieuwe, frisse liefde de oplossing? Kortom weer een heerlijke film voor tijdens de ijskoude winterdagen!

img_5803

img_0708

img_1567

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing lijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Wil je Soof 2 in de bioscoop zien? Dat kan want wij geven 3 Soof pakketten weg maar daarin 2 bioscoopkaarten, de dvd van Soof 1 en Soof ovenhandschoenen + kookschort!

Wat moet je doen om kans te maken op een van de Soof pakketten?

1.Like de Facebook pagina’s van Jackie Magazine

2.Email je naam en adres voor 12 december naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. Soof 2

De 3 winnaars worden bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.

soof2_70x100cm_def_v5_3000px-2

Share on Pinterest