Als mama (of mama to be) zie je soms door de bomen het bos niet meer als het gaat om de allerfijnste en nieuwste items voor je baby. Er is zo bizar veel te koop op het gebied van babyspullen dat je wel wat hulp kunt gebruiken bij het maken van de juiste keuze. Dat is precies wat ik voor jou ga doen!

Ik heb drie hele fijne snoozebaby items mogen proberen voor en met Rebel. In dit artikel deel ik mijn ervaring met jullie. Snoozebaby is een Amsterdams merk. Hun trademark is de bekende, vrolijk gekleurde “friemel” labeltjs. Deze vind je aan alle snoozebaby items en zijn voor je mini zo leuk. Zodra jouw kleintje de wereld begint te ontdekken springen de labeltjes al snel in het oog en zorgen voor heel veel speelplezier.

Zo is de comfort toy sweet dreaming, Rebels favoriet. Dit super zachte doekje in limoncello uitvoering, is versierd met allemaal gekleurde labeltjes. Het leuke is dat er voor de labeltjes verschillende stoffen zijn gebruikt en zo voelt ieder label weer anders aan. Rebel geniet van het spelen met haar handjes en vindt het heerlijk om haar doekje vast te houden. Super handig dat je aan de comfort toy ook een speentje kunt vastmaken!

Ik zou niet weten wat wij de eerste weken zonder de crib blanket hadden gemoeten. De kleur storm grey paste prefect bij onze baby uitzet. Dit dekentje vind ik echt de absolute musthave voor Mama’s & Mini’s! De double layer waarmee deze crib blanket is uitgevoerd heeft onze november baby heerlijk warm gehouden en dat doe hij nu nog steeds. Rebel had in het begin veel moeite met zichzelf warm houden. Wanneer ik haar in de snoozebaby deken wikkelde was ze binnen no time heerlijk warm. Het dekentje is van super zacht geweven katoen en daardoor ook ademend. Rebel kreeg het nooit te warm maar viel altijd heerlijk in of onder haar dekentje in slaap. De crib blanket hangt nu over de box. Als Rebel een powernapje in de box doet dek ik haar meteen toe met dit heerlijke dekentje. Ze ligt er ook graag op te spelen en heeft de labeltjes van haar dekentje inmiddels ook ontdekt!

Rebel heeft trouwens behoorlijke reflux en heeft er veel baat bij om gedragen te worden. Snoozebaby heeft nu de Kiss&Carry drager en ik mocht deze samen met mijn babytje uitproberen. De Kiss&Carry is de perfecte combinatie tussen een draagdoek en een drager. De Kiss&Carry is heel makkelijk in gebruik en bijzonder comfortabel. Hoe jij als mama de drager om moet doen wordt heel duidelijk stap voor stap aangegeven. Elke stap heeft een nummer gekregen zodat je alles in precies de juiste volgorde uitvoert. Op deze manier kun je heel makkelijk je kindje in de drager bevestigen zonder een hoop gestuntel. De Kiss&Carry heeft de stevigheid van een drager en door de band om je middel is het gewicht van je kindje goed verdeeld. De banden die om je schouders gaan zijn zo zacht als die van een draagdoek en dat maakt het dragen heel comfortabel. Ik vind het een mega groot pluspunt dat letterlijk alles van de Kiss&Carry verstelbaar is. Zo kun je hem helemaal afstellen op de grootte van je baby en natuurlijk op die van de drager. Dit vergroot het comfort aanzienlijk! Wat ook niet te missen is zijn de mooie kleuren waarin de Kiss&Carry te verkijgen is. Storm grey is ook helemaal papa-proof! De Kiss&Carry is door Rebel dus helemaal goed gekeurd!

www.snoozebaby.com 

Jennifer
Mama's & Mini's

Share on Pinterest