Snoozebaby en Ogreen slaan de groene handen ineen voor schonere lucht in de babykamer!

De planten van Ogreen zijn natuurlijke luchtzuiveringsmachines: ze zetten CO2 om in zuurstof en filteren bovendien schadelijke stoffen uit de lucht. Deze stoffen komen zonder dat je het in de gaten hebt vrij uit meubels, schoonmaakmiddelen en bijvoorbeeld verf. Onopgemerkt komen ze dus ook terecht in de babykamertjes… De planten van Ogreen zuiveren, wetenschappelijk bewezen, zeer effectief de lucht van deze schadelijke stoffen en zorgen zo voor een super frisse babykamer!

Snoozebaby en Ogreen hebben daarom samen het perfecte kraamcadeau ontwikkeld: een knuffeldoekje, dat rust en comfort biedt, in Forest Green uitvoering, in combinatie met een Ogreen Clean Machine. Schone lucht, schone longetjes én rustgevend groen in de kamer: hier gaan alle babies van snoozen.

Het Green Snooze pakket is het perfecte kraamcadeau voor iedereen die op zoek is naar een mooi en origineel cadeau. Het pakket bestaat uit een heerlijk zacht Forest Green knuffeldoekje en een Ogreen Champ* in een recyclebare pot en wordt gratis thuis bezorgd.

*De Ogreen Champ (Latijnse Naam: Clusia rosea Princess) is wetenschappelijk getest op haar luchtzuiverende werking en voor haar kwaliteiten gecertificeerd. De planten worden milieubewust gekweekt door VDE Plant uit Woubrugge. De verpakking is volledig afbreekbaar.

 

WINACTIE

Wat moet je doen om kans te maken op een van de drie GREEN SNOOZE pakketten?

1.Like de Facebook pagina van Jackie Magazine,

2.Email je naam, tel. nummer en adres voor 31 oktober naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. SNOOZEBABY

De winnaar wordt op 1 november a.s. bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.

 

Het pakket is oa verkrijgbaar bij fonQ.nl en via de webshop van Ogreen.eu en kost € 28,50.

Start smart, start green

Healthy air, happy babies

Every baby a green start

Share on Pinterest