Vanaf 2016 is het mogelijk om een uniek slaapstrandhuisje op het strand van Nieuwvliet-Bad te huren. De slaapstrandhuisjes zijn gelegen in het mooie Zeeuws Vlaanderen met de schoonste stranden van Nederland! In de buurt vind je leuke dorpjes als Cadzand (lekker eten bij Sergio Herman/Pure C) en Groede.

park_st-_pierre-892x383-crop-fffStel je voor; na een heerlijke stranddag zit je na te genieten op het terras van het strandhuisje. Hondjes (of kinderen ;-)) die spelen in het zand, lekker bruin geworden van het zonnetje, een verfrissend drankje in je hand en lekkere hapjes op tafel. De mensen op het strand pakken langzaam hun spullen in en gaan naar huis. Nu kan het genieten pas echt beginnen; genieten van de ondergaande zon!

Uiteraard wilde Jackie weten of dit in de praktijk ook echt zo fijn is dus hebben we de proef op de som genomen en zijn we een aantal weken geleden voor een nachtje naar Nieuwvliet afgereisd. Het was even een stukje rijden vanaf de randstad maar als je er eenmaal bent vergeet je echt alles want het is er zo heerlijk rustig! De huisjes zijn precies zoals op de foto’s; ontzettend mooi en op een unieke locatie. Namelijk pal op het strand!

zonsondergang

img_4258

Met 2 terrassen kun je de hele dag genieten van de zon. De opstelling van de strandhuisjes zorgt er tevens voor dat je lekker veel privacy hebt. Verder is het huisje van alle gemakken voorzien: zoals een moderne keuken en woonkamer plus televisie, fijne badkamer en super snelle wifi. Op aanvraag zijn er ook hondvriendelijke huisjes beschikbaar en daar hebben wij en hond Joya met plezier gebruik van gemaakt.

luxe-woonkamer-strandhuisje

strandhuisje-1

Zonneweelde Strandweelde Stecor

In de nacht was het even wennen want door de stille omgeving kun je de zee veel beter horen; en precies die nacht was de zee nogal woest. Behalve dat de hond daar onrustig van werd was het zeker een unieke ervaring want hoe vaak krijg je de kans om midden in de nacht vanuit je bed naar een woeste zee te kijken?

De volgende ochtend werden we verrast door de “broodjes service” die verse broodjes aan onze voordeur had gehangen. Na een heerlijk ontbijtje was het tijd om een lange strandwandeling te maken. Ook dat was heerlijk; in de vroege morgen de deur uitlopen, zo het strand op, om vervolgens lekker uit te kunnen waaien. Daarna werd onze bagage, net als de dag ervoor, door de “bagageservice” opgehaald en naar onze auto gebracht; super de luxe dus!

Maar het mooiste was toch echt in alle stilte genieten van de ondergaande zon. Wat was dat prachtig zeg!

cz_xv0vwqaalf3p

Kortom, slapen aan zee was een unieke ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!

Wil je ook een keer echt letterlijk aan zee slapen? Kijk dan op: de site van Strandweelde voor de strandhuisjes aan zee

Share on Pinterest