Vrouwen moeten trots zijn op hun lichaam en dat is iets waar actrice, zangeres en moeder Hilary Duff volledig achter staat.

Hilary is momenteel op vakantie in Hawaï met haar vijfjarig zoontje Luca en werd op het strand in bikini gefotografeerd en enkele magazines (maar uiteraard ook vele bodyshamers op social media) konden het niet laten om commentaar te geven op haar lichaam. Hilary (29) heeft net als heel veel andere vrouwen cellulitis en lijkt toch echt geraakt te zijn door de gemene opmerkingen en daarom zet ze via haar Instagram account alle bodyshamers op hun plaats.

Hilary heeft een foto van haar en haar zoontje op het strand gepost waar de cellulitis zichtbaar is. Daarbij plaatste de knappe actrice ook nog een belangrijke boodschap voor al haar volgers. “Ik post deze foto voor al jonge meisjes, vrouwen en moeders van alle leeftijden. Ik geniet momenteel van een vakantie met mijn zoontje nadat ik hem lange tijd  heb moeten missen omwille van opnames. Aangezien websites en tijdschriften graag de gebreken van celebrities delen: ik heb ze”

‘Mijn lichaam heeft mij het grootste cadeau van allemaal gegeven: mijn zoontje. Mijn lichaam is gezond en het geeft me wat ik nodig heb. Dames, laten we trots zijn op wat we hebben. Wij mogen geen tijd meer verspillen met hopen dat ons lichaam er anders of beter uitzag. Sommige mensen (jullie weten wie jullie zien!) weten al hoe ze een goed moment moeten verpesten en nu zijn jullie ook bodyshamers geworden”. #kissmyass

Bron: Instagram, Pinterest
Share on Pinterest