De afgelopen weken heb ik mij met andere dingen bezig gehouden dan met modellenwerk. De foto’s van de shoots op Bali blijven binnenstromen in mijn mailbox en ik moet toegeven dat ik wel een klein beetje heimwee heb naar het mooie Bali! Maar na daar veel gewerkt te hebben en nu ik een rustigere periode heb in Nederland, vond ik het hoog tijd worden om mijn Amsterdamse horizon te verbreden.

You Needed Me 003

@Bali

Na een periode van rond kijken, mailen en gesprekken voeren; mag ik mij per heden en met trots een scout noemen voor IBTM!!! (IBTM:International Business and Talent Management). Een modellenbureau met een scouting afdeling in hartje Amsterdam. Voor hun ga ik tegenwoordig de straat op met een stapel visitekaartjes en een scherp oog voor alle jonge dames die langer dan 1.76 meter zijn. Blijkbaar mogen we best trots zijn op ons landje want we hebben hier aardig wat goede genen rondlopen. Mede door de lengte die wij Nederlanders hebben is ons landje de perfecte plek om te scouten. Als ik naar de Nederlandse modellen kijk die het goed doen in het buitenland, valt het mij op dat veel van deze dames uit het noorden van het land komen. Met als grootste en bekendste voorbeeld natuurlijk Doutzen Kroes.

IMG_2800
Helaas heb ik nog geen tijd gehad om ook echt naar het noorden van het land af te reizen en moet ik het nu nog even met Amsterdam doen. Waar we natuurlijk ook ontzettend veel mooie meiden hebben rondlopen! Het is alleen soms wel wat lastig heb ik gemerkt. Vooral als je net de tram instapt en tegelijkertijd een mooi meisje buiten ziet lopen terwijl jouw tram al wegrijdt…
Maar, niet getreurd! Ik weet zeker dat ik binnenkort de nieuwe Maud Welzen ga scouten. Het lijkt mij geweldig om haar van begin af aan te zien groeien in de modellenwereld en de kennis te geven die ik met mijn eigen modellenwerk heb opgedaan. En natuurlijk om haar uiteindelijk aan te moedigen bij de Victoria’s Secret fashionshow!

Liefs,

R.

(Wil je graag model worden of ken je de next Doutzen? Email mij dan op rianne@ibtm-models.com)

 

Rianne
Jackie's Reporter
Share on Pinterest