Lieve Jackie-lezeressen,

Vanaf vandaag vinden jullie blogs van mij op jackiemagazine.nl. Wat dan op zich makkelijk is, is dat jullie weten wie ik ben. Dus ik stel me in deze blog aan jullie voor.

Ik ben Lindy. Sinds 2013 ben ik moeder. Onze Noah is in Amerika geboren toen wij daar 3,5 jaar woonden voor het werk van mijn man Steven. Houston, Texas was daar onze woonplaats en ik heb nog iedere dag heimwee. Wát een fantastische tijd hebben we daar gehad. Helaas kwam in februari 2016 het bericht dat we terug moesten naar Nederland en we verhuisden in april van dat jaar naar een appartementje in de omgeving van Rotterdam. 10 Weken later beviel ik van onze tweede zoon; Sem.

In Amerika heb ik niet gewerkt, maar omdat ik voorheen als tekstschrijver heb gewerkt, pakte ik dat langzaam weer op. Uiteindelijk heb ik me in oktober 2016 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig tekstschrijver. Omdat er in eerste instantie amper opdrachten waren, begon ik in januari 2017 mijn ‘mama lifestyle blog’. Die zijn er al volop, dus ik bevind me in een gigantische vijver. Tóch heeft de redactie van Jackie Magazine mij eruit gevist en vroeg of ik ook voor deze geweldige website wil bloggen. Maar natuurlijk!

Schrijven is allereerst mijn hobby. Iedere tekst die ik schrijf, schrijf ik met veel plezier. En ik hoop dat dit terug te lezen is in mijn blogs.

Een klein stukje over wat mij nu bezig houd:

Een paar dagen geleden zijn wij terug gekomen uit Curaçao. We zijn 2,5 week op vakantie geweest en nu heb ik nog meer heimwee. Naar Amerika én Curaçao. Wat een heerlijk eiland is dat toch, ik begrijp de bijnaam Curadise volledig. Wij gaan nu al voor het 4e jaar op rij. Zijn wij mensen die niet van verandering houden, ofzo? Nee, eigenlijk helemaal niet. Maar op Curaçao hebben we vrienden wonen die we graag zien, het is er altijd heerlijk warm mét wind en het is gewoon zo mooi. Mijn man is er geboren, dus dat geeft ook een stukje verbintenis.

Maar vanuit het paradijs ben ik nu weer in de realiteit. Allereerst: gelijk regen! Wat?! Het is half mei en we moesten direct na de landing op Schiphol onze winterjassen aantrekken! Maar gelukkig duurde dat niet al te lang en kunnen we inmiddels ook van de Nederlandse zon genieten! Ten tweede: wassen, strijken, koken, schoonmaken. Ik voel me bijna verplicht om te zeggen: “het is ook lekker om weer thuis te zijn”. Maar als het vliegtuig nu 4 vrije (gratis!) plekjes richting Curaçao had, zaten wij erin! Ayo!

Ah, de droger piept. Ik ga weer door!

Tot de volgende blog!

xoxo Lindy

 

Lindy
Mama's & Mini's
Lindy (30) woont met haar gezin in Nederland, nadat zij in 2016 remigreerden vanuit Amerika. Daar kreeg zij samen met haar man Steven (39) zoon Noah (3) en terug in Nederland maakt zoon Sem (0) hun gezin compleet. Als zelfstandig tekstschrijver richt Lindy ook een mama lifestyle blog op, genaamd Tropenjaren.nl

Share on Pinterest