Enige tijd geleden maakten wij kennis met de geweldige producten van Viva El Perro. Als echte hondenliefhebbers en eigenaren waren wij direct weg van de shampoo en conditioner. Ook de doggy parfum viel goed in de smaak vanwege de heerlijk frisse en niet overheersende geur. Maar het allerbelangrijkste vonden we de filosofie achter het merk; namelijk in alle opzichten diervriendelijk. In de online Spa Shop van Viva El Perro vind je de meest fijne vegan en orgaic producten van Viva La Dog Spa, een Amerikaanse all natural verzorgingslijn; exclusief verkrijgbaar voor Nederland en België. Alle producten zijn recyclebaar, gemaakt in 100% solar power facility, Fairtrade en Dierproefvrij.

2016018b

va-cond-pink-ptn-16oz-56016-1-16va-sh-oat-16oz-55216-1-16

2016044_instagram

Per toeval spotte eigenaresse Renate deze lijn in Amerika en was er direct helemaal weg van. Zij heeft het mee teruggebracht naar Nederland om te introduceren bij de Nederlandse en Belgische hondenbaasjes. En met succes want de eerste producten waren al snel uitverkocht en er verschenen lovende stukjes in diverse magazines. Nu, 2 jaar later, komen er dagelijks lieve berichtjes en mooie foto’s van tevreden baasjes en hun honden binnen bij Renate. Bij Viva El Perro zijn ze zulke enorme dierenliefhebbers dat ze met een deel van hun verkoopopbrengsten bijzondere mensen en kleinschalige stichtingen steunen die zich inzetten voor dieren in nood (bijvoorbeeld Dutchypuppy). Hoe fantastisch is dat? Wij en onze doggies zijn fan van Viva El Perro!

foto-122

De bijzondere samenstelling van etherische olie, kruiden, bloemen en diverse plantdelen maken dat deze producten heerlijk mild, zacht, D-stressed en probleem oplossend zijn. Het geeft de hond een gezonde huid en een prachtige vacht. Er is samengewerkt met top parfumeur’s om de meest fantastische geuren voor baas en hond te creëren. Alle producten zijn recyclebaar, gemaakt in 100% solar power facility, Fairtrade en Dierproefvrij en dus met trots te noemen: The GREEN-est shampoo products in the pet industry.
Devoted to Pets, People and the Planet
LET OP! kans op zeer hoog knuffelgehalte !!!
Vanaf 1 december dit jaar is de gehele VIVA LA DOG SPA verzorgingslijn ook verkrijgbaar in de winkels van SCOOPSTORE; Antwerpen, Mechelen & Maastricht en via www.vivaelperro.com  €7,95 – €18,95
Share on Pinterest