Libratone was een van de eerste audiobedrijven ter wereld die vond dat de esthetiek van speakers ook erg belangrijk is. Libratone wil daarom speakers uit de hoek van de kamer halen en in het middelpunt van de belangstelling plaatsen. Waar je ook bent: thuis of onderweg. Libratone-speakers hebben een Scandinavisch design en covers van de beste stoffen en gave kleuren met een hoogwaardige geluidskwaliteit.

Libratone heeft recent op de IFA in Berlijn de nieuwe Q Adapt-lijn gelanceerd. De lijn bestaat uit twee modellen: een in-ear met Lightning-aansluiting en een draadloze on-ear. Beide koptelefoons beschikken over CityMix™, active noise cancelling (ANC) met vier niveaus zonder extra batterijen en excellente audiokwaliteit. Dit zorgt voor de allerbeste persoonlijke audio-ervaring, gedurende de hele dag, waar je ook bent. En wij mochten deze twee juweeltjes uitproberen!

Q Adapt In-Ear

De Libratone Q Adapt In-Ear zijn noise cancelling oordopjes met een lightning connector. Dankzij de actieve noise cancelling worden storende omgevingsgeluiden gedempt. Normaal gesproken zijn noise cancelling oordopjes vanwege de veiligheid niet geschikt voor in het verkeer. De Q Adapt In-Ear oordopjes hebben echter een verstelbare noise cancelling, zodat je zelf de sterkte van de demping bepaalt. In de kabel zit een afstandsbediening waarmee je de sterkte van de noise cancelling bepaalt, het volume wijzigt en van liedje wisselt. De lightning connector is gemaakt voor iPhones en iPads en kan helaas niet worden aangesloten op andere producten. Maar dat vinden wij helemaal niet erg want bellen en muziek luisteren doen we in bijna alle gevallen op onze iPhones.

De kabels van de Q Adapt In-Ear zijn gemaakt van een speciaal voor Libratone ontworpen stof en beschikken over een ingebouwde microfoon voor telefoongesprekken en de bediening van Siri. Wij zijn dan ook zwaar onder de indruk van de kwaliteit van de kabels. Deze voelen mega sterk aan en gaan in tegenstelling tot andere kabels niet constant in de knoop! De oordopjes zijn gemaakt van duurzaam rubber, voor een optimale akoestische prestatie en comfort. Kortom, wij zijn echte fans geworden van deze geweldige oordopjes!

Q Adapt On-Ear

De Libratone Q Adapt On-Ear is een koptelefoon met noise cancelling en Bluetooth. Via Bluetooth stream je muziek draadloos van je smartphone en de koptelefoon beschikt daarnaast ook over een microfoon in de oorschelp. Super handig! Omdat deze koptelefoon zowel ergonomisch als lichtgewicht is, is deze ideaal voor dagelijks gebruik. Zelfs tijdens het hardlopen doet deze koptelefoon zijn werk uitstekend. De actieve noise cancelling dempt monotoon omgevingsgeluid. Zo heb je geen last meer van het gezoem van een vliegtuigmotor, het geraas van een trein of een lawaaiige werkplek. Via CityMix bepaal je zelf de sterkte van de noise cancelling. Als je in het vliegtuig zit, zet je hem bijvoorbeeld op de maximale stand. Wanneer je fietst, zet je hem op de laagste stand. Zo blijft verkeer hoorbaar en kun je veilig muziek luisteren. Ideaal toch?!

De Q Adapt On-Ear beschikt daarnaast over bewegingssensors die ervoor zorgen dat de muziek en ANC stoppen zodra de gebruiker de koptelefoon afneemt. Ook kunnen er met Bluetooth twee exemplaren draadloos worden gekoppeld om samen naar muziek van één apparaat te luisteren. Dat wordt dus samen genieten van dezelfde muziek (of film) zonder gesteggeld over een te kort kabeltje.

Prijs en beschikbaarheid
De Q Adapt In-Ear oordopjes kosten €179 en zijn beschikbaar in de kleuren Elegant Nude, Cloudy White, Stormy Black en Rose White. De oordopjes worden geleverd met drie maten cradles voor een perfecte pasvorm. Beide producten zijn vanaf nu te pre-orderen op www.libratone.com en beschikbaar bij geselecteerde verkooppunten vanaf oktober. Net als al Libratones producten, kunnen de Q Adapt In-Ear en On-Ear worden bediend met de gratis Libratone app.
De Q Adapt On-Ear kost €249 en is beschikbaar in de kleuren Elegant Nude, Cloudy White en Stormy Black. De koptelefoon wordt geleverd met een analoge kabel voor wanneer er geen bluetooth beschikbaar is.

www.libratone.com 

Share on Pinterest