Liefhebbers van lekkere drankjes opgelet!

Groupon lanceert eetbare nagellak die naar prosecco smaakt!

Groupon heeft speciaal voor moederdag een eetbare nagellak gelanceerd die naar prosecco smaakt. De goudkleurige nagellak, die de naam ‘Prosecco Polish‘ kreeg, werd gemaakt van échte prosecco. En is daarmee de eerste in zijn soort. Wij hebben geen idee wat je er precies mee aanmoet (met andere woorden: het wordt straks dus echt de hele dag nagels ruiken en likken… very charming!)


Finger-licking 
‘We hebben een liefde voor manicures én prosecco,’ klinkt het in een bericht van Groupon. ‘En dus is deze likbare nagellak gemaakt van echte prosecco en ruikt en smaakt-ie net als the real thing.’ Groupon merkt wel op dat het uiteraard niet de bedoeling is dat je de nagellak rechtstreeks uit het flesje gaat drinken (bedankt voor de waarschuwing!), maar in plaats daarvan geniet je van je nagels wanneer je ze droog zijn.

Niet te vroeg juichen by the way: je kunt de nagellak niet in NL kopen, wel winnen via de Engelse Groupon site. Beetje jammer als je het ons vraagt. We zijn nu wel erg nieuwsgierig geworden, vooral na het zien van de video!

Share on Pinterest