Xsensible, het Nederlandse schoenmerk met het bekende blokje onder de zool, lanceert een geheel nieuwe collectie wellness sneakers in frisse kleuren. De sneaker, gebaseerd op de Japanse “Ippon ba geta” sandaal, zorgt ervoor dat het lichaam in haar natuurlijke balans is en ontlast spieren en gewrichten. Hierdoor voel je je minder vermoeid maar het zorgt ook voor een betere houding. Het concept van de wellness sneaker werd de afgelopen jaren steeds bekender in Nederland en won vorig jaar zelfs de Gouden Schoen Award! Dat belooft dus veel goeds!

Deze nieuwe collectie bestaat uit sportieve eyecatchers van suède en leer in de frisse voorjaarskleuren zoals onder andere wit, zand, blauw en fuchsia. Dus er is voor ieder wat wils! Maar de collectie bevat ook twee modellen geheel geïnspireerd door de klassieke golfschoen. Ideaal voor de golf fans onder ons.

 

Aangezien wij fan zijn van deze geweldige wellness sneakers hebben wij besloten om maar liefst 5 paar! (kleur en maat naar keuze) weg te geven!

Wat moet je doen om kans te maken op een Xsensible sneaker?

1.Like de Facebook pagina’s van Jackie Magazine en Xsensible (link)

2.Email de gewenste maat (36-46)*, kleur (wit, zand, blauw of fuchsia), je naam en adres naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. Xsensible

De winnaars worden op 10 maart a.s. bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

*Let op, de sneakers vallen normaal maar check voor de zekerheid de website van Xsensible voor een maattabel.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.

Verkoopinformatie

De nieuwe collectie Xsensible wellness sneakers is verkrijgbaar vanaf € 169,95 bij gespecialiseerde (online) schoenenwinkels door heel Nederland. Kijk voor verkoopinformatie op www.xsensible.com

Share on Pinterest