Vorige week ging de video van Professor Robert Kelly viral waarin zijn twee kinderen binnen komen vallen tijdens een live TV interview via Skype. De video is inmiddels miljoenen keren bekeken en gedeeld via Social Media. Maar wat nog opvallender was dan de hysterische moeder en de komische kids is dat er zoveel mensen ervan uitingen dat de dame in kwestie, Jung-a Kim, de Nanny van de kinderen zou zijn.

Robert Kelly is als Professor verbonden aan de Universiteit van Busan in Zuid Korea. Tijdens het inmiddels wereldberoemde interview komen zijn kinderen Marion (4) en James (9 maanden) zijn werkkamer binnen en dat levert hilarische situaties op. Al helemaal als de moeder daarna haar uiterste best doet om zo onopvallend mogelijk de kids weer weg te krijgen.

Inmiddels weten we dat de dame in kwestie niet de nanny van de kinderen is maar hun moeder. Dat maakt voor de lol-gehalte van de video natuurlijk niks uit maar feit blijft dat veel mensen nog altijd uitgaan van stereotypes. Hadden mensen hetzelfde gedacht als de dame een westers uiterlijk had gehad? Probably not! Daarna ging het natuurlijk weer helemaal los op internet:

 

Maar er kwamen ook steunbetuigingen van andere moeders die voor Nanny worden aangezien met de hashtag “notTheNanny”

 

Wij blijven in ieder geval nog steeds lachen om de video en wensen de familie nog heel veel geluk en grappige momenten toe.

 

Share on Pinterest