De hellOO watch is een horloge, telefoon en GPS track & trace in één. Een leuke gadget voor kids in de basisschoolleeftijd en daarnaast ook super handig voor papa’s en mama’s!

Lekker onbezorgd spelen

Kinderen zijn nou eenmaal graag buiten met vriendjes en vriendinnetjes en letten dan niet op de tijd of hun omgeving. Dat is helemaal niet erg, want daar zijn het kinderen voor en dat vrije gevoel wil je als ouder natuurlijk niet van ze afpakken. Maar tegelijkertijd wil je jouw kind liever niet volledig uit het oog verliezen. Maar hoe doe je dat?

Met hellOO kunnen kinderen een aantal belangrijke personen snel en op een eenvoudige manier bellen. Denk aan ouders, opa en oma of vriendjes. Ze bellen alleen met een voorgeprogrammeerde nummers en leren daardoor ook alvast een beetje omgaan met een eigen telefoon. Ook zijn ze voor jou als ouder altijd bereikbaar. Ideale combinatie toch?!

hellOO ik ben hier

Door gebruik te maken van GPS, LBS en GSM quad band weet het hellOO horloge altijd waar je kind zich bevindt. Dus je kunt via je eigen smartphone of tablet direct achterhalen waar je kind nu is of is geweest.

hellOO het is een telefoon

Bellen
Je kind kan bellen met een van de (8) vooraf ingestelde nummers. En dat met maar één druk op een knop.

Ontvangen
Dankzij hellOO kun je je kind altijd bellen. Het bereik is namelijk bijzonder goed. hellOO werkt met een eigen aan te schaffen (pre-paid) simkaart en 06-nummer en kan enkel communiceren met de door jouw vooraf ingestelde nummers.

hellOO ontvangt SMS berichten

Het is heel simpel om smsberichtjes naar het hellOO horloge te sturen. Handig om even iets te laten weten of om iets te vragen aan je kind.

Handige berichtjes zoals:

We gaan eten!

Bel je mama even?

hellOO ik ben hier. Hier was ik.

Vind je kind direct via je eigen smartphone of tablet via de speciale hellOO app.

Geef je kind meer plezier en meer vrijheid en jezelf meer zekerheid met hellOO.

hellOO SOS. Nood oproep!

Is er wat aan de hand? Geen nood, hellOO helpt! Je kind kan met slechts één druk op de knop een SOS verzenden, waardoor maximaal 3 vooraf ingestelde noodnummers random gebeld worden.

Zelf krijg je natuurlijk direct een bericht op je smartphone met de locatie van je kind. Je kunt dan gelijk terugbellen of naar de locatie gaan. Zo kun je snel bij je kinds zijn en verspil je geen tijd aan het zoeken op allerlei niet nuttige locaties.

hellOO in heel Europa bereikbaar

hellOO gebruikt GPS, LBS en Wi-FI in combinatie met GSM quad band en realtime tracking. Door de unieke antenne is er zeer goede ontvangst.
Daardoor is de hellOO ook ideaal voor op vakantie!

hellOO is een horloge

hellOO is tevens een horloge met tal van leuke functionaliteiten waarmee hij vooral ook een leuke gadget is. Je kind kan eenvoudig de cijfers oplezen die hij ziet als hij op de knop drukt.

Er is ook een slaapstand, bedoeld om je kind niet uit zijn concentratie te halen tijdens bijvoorbeeld school. Dit spaart ook nog eens de batterij! De hellOO is leverbaar in 4 gave kleuren. Het bandje is tevens verstelbaar en past bij iedereen vanaf vier jaar oud.

 

Wat moet je doen om kans te maken op een hellOO kids horloge?

1. Like de Facebook pagina van Jackie Magazine

2. Vul deze enquête in: onderzoek naar wearables (bijv. smartwatches, activity trackers)* (benodigde tijd +/- 2 minuten)

3. Email je naam, tel. nummer, adres en favo kleur (white, green, pink of blue) voor 15 juni naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. hellOO

De winnaar wordt op 16 juni a.s. bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.
*Deze winactie wordt mede mogelijk gemaakt door DigiWear. Alleen deelnemers die de enquête volledig hebben ingevuld maken kans op een hellOO kids horloge.

 

hellOO en zijn techniek

– Weegt slechts 54 gram
– Hippe kleuren, wit-rose, wit-blauw, rose, groen en aqua blauw
– Spat waterresist (niet onderwater!)
– Batterij: lithium, no-memory, 48-72 uur standby
– Opladen: gelijk aan een smartphone, liefst voor het slapen aan de lader.
– App is geschikt voor iOS & Android smartphones & tablet

– Pre-paid of elke andere telefoonkaart mogelijk
– Lage roaming kosten, gemiddeld 15-50 MB per maand

– 2 jaar fabrieks garantie (bijv. Val en/of Waterschade vallen hier NIET onder)
– 110 service steunpunten door heel Nederland
– 0900 service nummer beschikbaar

Meer informatie of liever zelf shoppen? Dan kan vanaf 5 juni a.s. exclusief bij:

www.digiwear.nl 

Share on Pinterest