Steeds vaker kom ik huizen en interieurs tegen waar groen ontbreekt. Waar vroeger juist teveel planten en groen in het interieur gezet werden, staat er tegenwoordig vaak helemaal niets. Zonde. Niet alleen zorgen planten en groen voor een goede luchtvochtigheid in huis, maar staat het ook knus en warm én is het tegenwoordig ontzettend hip. Hoppa, de natuur naar binnen halen dus! Want in deze tijd van het jaar moeten we buiten ook al veel groen missen.

Je kunt op verschillende manieren groen toevoegen aan je interieur. Niet alleen met fysieke planten, maar ook met posters waar bijvoorbeeld planten op afgebeeld staan.

Stylingtip: creëer een urban jungle in huis.
Ik raakte geïnspireerd door Brainy days tijdens het Flavourites event waar ik voor uitgenodigd was. Men neme vetplantjes, cactussen, glazen potjes, mooie geometrische spiegels of hangers én een mooie groene poster en voilà. Je urban jungle is gecreëerd. Met een simpele buis die je aan het plafond kunnen hangen, glazen potjes gevuld met mooie vetplantjes én een paar mooie botanische prints creëer je heel makkelijk een ware oase in huis. Check mijn Instagram account voor het eindresultaat van mijn eigen urban jungle. Het is simpel, snel én een zeer betaalbare stylingtip (alle materialen zijn te verkrijgen via Brainy days).

En mocht je het echt simpel willen houden: met een paar mooie cactussen creer je al in een handomdraai echt een hip interieur!

1

1

2

3

4

7

8

10

Bronnen: Pamela Gutierrez Dosal (instagram.com/pamdosal), Brainy days

 

Share on Pinterest