Voor sommigen is het een verslaving en voor anderen een no-go area. De wenkbrauw. We epileren ze, geven ze een kleurtje of tekenen ze bij. Maar er zijn ook dames en heren die nog nooit een haar uit hun wenkbrauwen hebben getrokken (respect!). Toch heeft een grote groep last van zogeheten ‘overplucked’ wenkbrauwen; te veel en te vaak geëpileerd. Met wenkbrauwen is het net als het rechtknippen van een foto. Hoe langer je door blijft gaan om het het perfectioneren, hoe erger het wordt. En als je eenmaal begonnen bent is er meestal geen weg meer terug. Maar dat is niet helemaal waar! Je kunt ook ervoor kiezen om een tijdje van je te dunne wenkbrauwen af te blijven, hoe moeilijk dat ook is. In de tussentijd verzorg je je wenkbrauwen met natuurlijke oliën (zie tutorial video) en teken je je wenkbrauwen bij zodat ze er toch goed uit blijven zien. Want mooie gevormde en volle wenkbrauwen zijn tijdloos en geven je gezicht karakter. Onze tips:

  • BLIJF VAN JE WENKBRAUWEN AF! (verstop je pincet)
  • Maak een afspraak met een brow specialist (houd rekening met ongeveer 4 tot 6 weken tijd want dan zijn je wenkbrauwen weer vol genoeg om ze te kunnen shapen)
  • Schaf een aantal brow producten aan, als je deze nog niet hebt. Bijvoorbeeld:

Verkrijgbaar bij Douglas € 30,55

Verkrijgbaar bij o.a. Douglas

Verkrijgbaar bij Douglas € 29,53

Verkrijgbaar bij Douglas € 14,99

Verkrijgbaar bij Douglas € 7,31

 

  • En blijf je wenkbrauwen verzorgen voor een natuurlijke groei! Dat kan heel simpel met een aantal huis, tuin en keuken spulletjes zoals Vitamine E olie, kokos olie en castor olie:

 

Bron: Instyle, Douglas, Pinterest, ItsCatMat
Share on Pinterest