Hoe graag we het ook zouden willen ontkennen, vanaf onze twentysomething jaren begint de veroudering nu eenmaal toe te slaan. Een mini rimpeltje hier en daar en voor je het weet sta je je eerste te dure anti-rimpelcrème af te rekenen bij de kassa. Gelukkig is ouder worden niet erg, zeker niet als je zelf in de hand hebt hoe zichtbaar het is. Met de lancering van NuFACE in de Benelux wordt dit realiteit!

De NuFACE® Trinity-technologie zorgt voor een gladde, jonger uitziende huid door middel van een natuurlijke, niet-invasieve facelift. Hoe dan? Door middel van microstroom!

Deze stroom is in staat om de huid te liften door kleine, zachte stroomgolven door de huid en onderhuidse vetlaag heen naar de aangezichtsspieren te zenden en zo de tonus van de spier te verbeteren. Van microstroom is tevens aangetoond dat het de ATP-productie stimuleert; de drijvende factor achter de aanmaak van belangrijke proteïnen, zoals collageen en elastine. Dit verhoogde ATP-niveau zorgt ook voor meer energie in de aangezichtsspieren, vergelijkbaar met hoe regelmatig sporten zorgt voor meer energie in de spieren van ons lichaam. In tegenstelling tot elders in ons lichaam, zijn aangezichtsspieren direct verbonden aan de huid, waardoor het verhogen van de energie in en de tonus van deze spieren zich direct uit in een verbeterde en gelifte uitstraling.

De NuFACE® Trinity en Trinity Pro werken perfect tegen huidverslapping en geven direct een wenkbrauwlift en een verstevigde kaaklijn. Het apparaat is perfect voor thuisbehandeling. Zo kun je wanneer je maar wilt jouw huid behandelen met de NuFACE Trinity of Trinity Pro, in slechts vijf minuten per dag! Voor het beste resultaat gebruik je deze microstroombehandeling vijf dagen per week, gedurende zestig dagen. Na zestig dagen kun je dit terugbrengen naar twee tot drie keer per week om de behaalde resultaten blijvend te behouden.

 

Op basis van onze bevindingen raden wij NuFace zeker aan. Maar wel met de kanttekening dat het enkel werkt voor mensen die bereid zijn om tijd en moeite in hun dagelijkse beauty routine te stoppen.

De NuFACE® Trinity Pro is exclusief te verkrijgen bij geselecteerde klinieken, huidtherapiepraktijken en beautysalons.

Bezoek mynuface.nl/verkooplocaties voor een locatie in de buurt. Wilt u liever online aankopen, dan is de NuFACE® Trinity verkrijgbaar o.a. via de website en via bol.com. Verkoopprijs: €369,-

 

 

 

Bron: NuFace, JustLux, TheBeautyLookBook, Pinterest
Share on Pinterest