Renard werd begin 2015 in Amsterdam opgericht door twee vrienden die al jarenlang samenwerken in de lifestyle branche. Een eigen horlogemerk was een langgekoesterde droom, die met de oprichting van Renard in vervulling ging. Renard – het Franse woord voor vos – wil een tegenwicht bieden aan de snelle en oppervlakkige trend van digitale smartwatches. De vos, een verleidelijk, intelligent en sierlijk dier, vormt een perfect symbool voor het merk.

En nu presenteert Renard drie nieuwe versies van het Elite 35.5 model: de Tangerine, Biscaye en Aveline. Het klassieke Elite 35.5 Renard horloge kan nu geheel in stijl van het seizoen gedragen worden met horlogebanden in authentieke herfsttinten Soft orange (Tangerine), Faded green (Biscaye) en Hazelnut brown (Aveline).

Renard horloges zijn rijk aan subtiele details, zoals een verticaal geborstelde, klassieke wijzerplaat en licht bollend mineraalglas. De nieuwe horlogebanden geven dit verfijnde en tegelijkertijd betaalbare uurwerk extra allure. Het leer is vegetable tanned, wat niet alleen prachtig diepe kleuren geeft, maar ook nog eens goed is voor het milieu. Bovendien krijgt dit leer met de jaren een steeds rijkere uitstraling. Middels een ingenieus systeem zijn de banden van Renard horloges in een handomdraai te verwisselen. Zo kun je heel gemakkelijk je horloge laten matchen bij je outfit! Ideaal!

unspecified-9

Tangerine

unspecified-3

Biscaye

unspecified

Aveline

Wil jij binnenkort ook een enige echte Renard dameshorloge om je pols, in een kleur naar keuze? DAT KAN! Laat ons weten welke kleur je graag zou willen hebben en wie weet ben je straks de trotse eigenaar van het klassieke Elite 35.5 model in een soft color naar keuze.

Wat moet je doen om kans te maken op een Renard horloge?

1.Like de Facebook pagina’s van Jackie Magazine & Renard Watches,

2.Email de gewenste kleur, je naam en adres naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. RENARD

De winnaar wordt op 21 november a.s. bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.

 

schermafbeelding-2016-10-13-om-15-03-24

Het Elite 35.5 horloge is er vanaf €169,-.

Voor meer informatie en verkooppunten: http://www.renardwatches.com

 

Share on Pinterest