Zie je er tegenop om ouder te worden? NIET DOEN!

Uit een Brits onderzoek waar zo’n 2000 vrouwen aan deelnamen, blijkt dat we ons niet het meest sexy voelen als tiener of twintiger maar juist op de leeftijd van 34!

Tijdens dit onderzoek gaf de meerderheid van de vrouwen aan zich het meest aantrekkelijk te voelen (of gevoeld te hebben) in hun dertigerjaren, met name rond hun 34ste. Waarom? Op dat punt in ons leven zouden we zelfverzekerder dan ooit zijn. De kwaliteit van onze relaties zou beter zijn, we zouden meer zelfvertrouwen hebben in bed én ook over een verhoogd libido beschikken!

Het onderzoek liet trouwens ook zien dat bepaalde ‘triggers’ ervoor kunnen zorgen dat vrouwen zich aantrekkelijk(er) gaan voelen: denk aan rode lipstick en hoge hakken. Maar ook sexting of veel likes ontvangen na het posten van een selfie, zou vrouwen een boost geven. Dat laatste vinden wij een beetje raar want je sexy en begeerd voelen moet toch echt van binnenuit komen en niet door een Instagram filter of (fake) likes.

Gelukkig was meer dan 84 % van de vrouwen die deelnamen aan het onderzoek het met ons eens: sexappeal heeft eigenlijk niks met uiterlijk te maken maar juist met goed in je vel zitten. We told you so! 

Bronnen: Pinterest, Happyinshape
Share on Pinterest