DIY Soap is een nieuw concept: natuurlijke en biologische huid- en haarverzorging om thuis af te maken (DIY: Do It Yourself). Het voordeel van DIY cosmetica is dat je producten altijd vers zijn en je precies weet wat erin zit, omdat je het zelf gemaakt hebt. Bij ieder product zitten alle ingrediënten en een handleiding. Centraal staat: Natural, Fresh, Fun

Pure ingrediënten
DIY Soap besteedt veel aandacht aan haar ingrediënten, die zo puur en biologische mogelijk moeten zijn. Bij voorkeur zoeken zij naar een samenwerking met andere lokale ondernemers. Zo komt hun biologische honing van een lokale Leidse imker! Geweldig toch?!

Duurzaam verpakkingsmateriaal
DYI Soap besteedt ook veel aandacht aan de verpakkingsmaterialen. Al het verpakkingsmateriaal is duurzaam en indien mogelijk voorzien van een refill. Op deze manier kunnen de weckpotten meerdere keren worden gebruikt.

De mensen achter het product
Naast ingrediënten en verpakkingsmateriaal is er ook veel aandacht voor de mensen achter de DIY Soap producten. Alle producten worden ingepakt en gemaakt door mensen met een beperking. Ook de zepen en shampoos worden handgemaakt in een dagbesteding door mensen met een beperking.

Activiteitencentrum voor cliënten met een verstandelijke beperking
DIY Soap werkt samen met de Noordbaan in Leiden. De Noordbaan is een activiteitencentrum voor cliënten met een verstandelijke beperking. De Noordbaan is een dagbestedingslocatie van de Gemiva-SVG groep. Bij de Noordbaan worden de DIY Soap producten in de juiste porties verdeeld en mooi verpakt.

Daarnaast werkt DIY Soap ook samen met Larazorg in Waddinxveen. Larazorg heeft ook een dagactiviteitencentrum voor cliënten met een verstandelijke beperking. De zepen en shampoos worden handgemaakt door de cliënten van Larazorg, die ze vervolgens mooi verpakken. Daarna zijn de zepen klaar voor verkoop in de winkel. We like! 

MOEDERDAG WINACTIE 

Win een Moederdag verwenpakket!

Speciaal voor Moederdag heeft DIY Soap een verwenpakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit een Dode Zeezout scrub, een gezichtsmasker met biologische honing en een rijke body cream (zie afbeelding hierboven)

– DIY Soap Seaside Skin Dead Sea Body Scrub, 225 gr 
– DIY Soap Face Mask Kitchen Muddiest, 4-5 maskers 
– DIY Soap Rich Body Cream Shea Butter en Kokosolie, 250 ml 

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 4 pakketten?

1.Like de Facebook pagina van Jackie Magazine

2.Email je naam, tel. nummer en adres voor 12 mei naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. DIY Soap vertel ons ook voor wie het pakket bedoeld is en waarom. Vinden we leuk! 🙂

De 4 winnaars worden op 13 mei a.s. bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.
*Bezorging van de verwenpakketten voor moederdag (14 mei a.s.) is afhankelijk van de bezorgtijden van post.nl 

 

Liever zelf shoppen? Ga dan naar de webshop van DIY Soap of bezoek de winkel in Amsterdam:

Van Woustraat 48 Amsterdam

www.diysoap.nl 

Share on Pinterest