De ZARA sale!

Ik kan het nooit laten en één ding is zeker, ik ga altijd helemaal los tijdens de Sale bij ZARA. Voor mij het moment om lekker in te slaan voor mijn 3 jarige dochter Peach. De Nederlander in mij houdt van veel voor lekker weinig en daar doen we dan ook niet moeilijk over.

De sale is voor mij ook zo’n moment waarop ik kledingstukken spot die mij al die weken als “gewone collectie” niet zijn opgevallen maar wanneer ze rommelig door elkaar hangen of op een hoop liggen er ineens tussen uit lijken te springen. Bizar toch?!

Ik scoorde onder andere deze te stoere denim short voor mijn mini:

zara sale musthave peach

Persoonlijk ben ik niet zo van de tekenfilmfiguren op kleding maar deze moest ik hebben want ik vind het zo’n stoer broekje! Ik combineer hem met een streepjes t-shirt en een sneakertje of sandaaltje en mijn vriendinnetje Peach is weer helemaal ready to go!

Natuurlijk sla ik mezelf niet over maar ik ga jullie niet vervelen met al die leuke “voor erbij” items die ik scoorde voor een zacht sale prijsje. Maar op deze super score ben ik mega trots!

zara sale musthave mama

Geweldige-sexy-leren-Romeinse sandalen met hak! Wanneer je maat er is en de boots ook nog eens van €119,99 naar €59,99 zijn afgeprijsd, ga je daar natuurlijk geen minuut over na denken. Hup, meenemen die handel! Ik ben verliefd op ze! Oké, waarschijnlijk doe ik ze maar één keer aan, naja of twee.. maar ik heb ze wel!

Ik hou ervan wanneer een schoen een eyecatcher is en een mooie hak is uiteraard onmisbaar voor de garderobe van een vrouw. Vaak stoppen vrouwen met het dragen van high heels wanner ze kleintjes krijgen want eerlijk is eerlijk, praktisch is anders. Ik vind dat mama’s dat juist wel moeten blijven doen! Wat maakt het uit dat je er niet meer zo lang op kunt lopen als voor je bevalling?! Wanneer je geen tijd of zin hebt om aandacht aan je outfit te schenken kan de perfecte hak je mama-look juist helemaal compleet maken! Je voelt je weer sexy en je kunt voor heel eventjes de luiers en flesjes vergeten… Dus: shine mama’s!

X Jenn

Jennifer
Mama's & Mini's
Share on Pinterest