“Ik heb echt genoeg sieraden” said no woman ever! Ook wij zijn dol op sieraden; van oorbellen tot armbaden, en van kettingen tot horloges. Alles wat tijdloos is, mooi vormgegeven en uiteraard ook een beetje blingt trekt onze aandacht. Zo ook de 1888 collectie van Schaap en Citroen.

Schaap en Citroen is een juweliershuis met een rijke historie die teruggaat tot 1888 (!) en daarmee behoort zij tot een van de oudste juweliershuizen ter wereld. Al 128 jaar lang biedt Schaap en Citroen de liefhebber van bijzondere juwelen en horloges de mooiste collectie van internationale topmerken. Daarnaast voert Schaap en Citroen ook eigen high- end juwelen. Wij zijn al een tijdje fan van de eigen collecties!

model 10_Atria - SC.163

De ‘1888 collectie’

De nieuwste collectie van Schaap en Citroen, genaamd de 1888 collectie, onderstreept het jarenlang vakmanschap en de rijke geschiedenis van het juweliershuis. De moderne, stijlvolle en charmante vrouw (klinkt als een echte Jackie vrouw!) heeft Schaap en Citroen geïnspireerd tijdloze juwelen te ontwerpen in samenwerking met de beste edelsmeden en diamantzetters. Wij hebben voor Jackie Magazine een aantal ringen geselecteerd maar eigenlijk is de gehele 1888 collectie prachtig!

model 7_Maya - SC.159

model 6_Mira - SC

 

 

model 9_Talitha - SC.161

De juwelen uit de 1888 collectie zijn vervaardigd uit 950 platina, gezet met diamanten in de meest bijzondere slijpvormen. Dus of je nou binnenkort jarig bent, iets speciaals te vieren hebt of omdat je stiekem hoopt dat er iemand voor je op de knieën gaat met een speciale vraag (hint hint), de 1888 collectie biedt voor ieder wat wils.

 

De 1888 collectie is verkrijgbaar in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Groningen, Haarlem en Rotterdam. In Utrecht zal deze collectie per september 2016 verkrijgbaar zijn.

De solitair ringen zijn verkrijgbaar vanaf € 1.425,- en de 3-steensringen zijn verkrijgbaar vanaf € 1.750,-.

www.schaapcitroen.nl 

Share on Pinterest