Dans door je hele huis, of eigenlijk overal waar je maar wilt, op jouw muziek met de LibratoneToo Bluetooth speaker.

Libratone komt met 3 nieuwe Bluetooth speakers die super makkelijk zijn in gebruik voor onderweg en in huis. De Go serie bestaat uit de OneClick, OneStyle en de Too.

Bij Jackie Magazine mochten we de LibratoneTOO testen, een speaker die je makkelijk kunt bedienen met bijvoorbeeld je telefoon of tablet. Het is gewoon een kwestie van je bluetooth aanzetten, speaker zoeken en van je favoriete muziek genieten! Of je nu lekker een dagje naar het strand gaat, op reis bent of achter je laptop zit; de TOO is de best buddy voor de echte muziekliefhebber.

De speaker heeft de vorm van een waterflesje en past daarmee in makkelijk in je tas. Doordat er een rubberen behuizing om zit kan hij ook tegen een stootje en is spatwaterbestendig.

Maar waar het vooral om gaat is toch de kwaliteit van het geluid. En dat zit wel goed bij de LibratoneTOO! Je kunt de speaker gewoon neerleggen en er komt een super goed, ruimtevullend geluid uit. En hij kan lekker hard zonder dat het geluid onaangenaam wordt of zelfs vervormd klinkt. Doordat er op de speaker ook nog een ‘aux’ uitgang zit kan je deze ook nog op andere apparaten aansluiten. Zo hebben wij hem even aangesloten op een platenspeler en op die manier galmt de muziek nog beter door de ruimte.

Om het je nog leuker te maken kun je ook nog de Libratone-app downloaden. Hiermee kun je bijvoorbeeld twee speakers, ongeacht welk model, via Bluetooth aan elkaar te linken voor een stereo-opstelling. Dus Get the party started, waar jij maar wit!

 

Kijk voor meer informatie over de GO’s op www.libratone.com

Share on Pinterest