Het succesvolle Amsterdamse horlogemerk CLUSE timmert sinds 2013 enorm aan de weg. Met wereldwijde succes is het nu tijd voor een volgende stap, namelijk eigen sieradenlijn! CLUSE Jewellery is een natuurlijke voortzetting van de CLUSE-filosofie: het vinden van meer in minder, het omarmen en het uitdragen van jouw eigen stijl. De armbanden zijn zowel perfect om alleen te dragen of samen te combineren als met een CLUSE horloge.

CLUSE Jewellery is ontworpen is om te mixen en te matchen zodat elk moment een nieuwe kans biedt om te experimenteren met je persoonlijke stijl. De collecties zijn uitgevoerd in 18 karaat verguld rosé goud, goud en zilver aangevuld met ruwe marmeren stenen. Daarnaast  introduceert CLUSE Jewellery de nieuwe materialen zwart kristalglas en mat velvet. Helemaal gaaf! Er zijn maar liefst drie verfijnde armbandcollecties:

  • DE ESSENTIELLE COLLECTIE – FASCINEREND IN ALLE EENVOUDIGHEID. Essentielleweerspiegelt de ware geest van minimalisme zonder ooit saai te worden. Een kerncollectie met tijdloze stukken die de pure elegantie en vrouwelijkheid van verfijnde designs en basisvormen verkent. In rosé goud, goud en zilver.
  • DE IDYLLE COLLECTIE – EEN UNIEKE UITDRUKKING VAN STIJL. Idylle weerspiegelt het moderne minimalisme en staat daarmee garant voor een sterke individualiteit. In goud, rosé goud en zilver, versierd met natuurlijke schoonheid: natuurlijke witte turquoise stenen met op iedere steen een unieke benadering.
  • DE AMOURETTE COLLECTIE – FLIRTEN MET BURLESQUE. Amourette is chic en verleidelijk, katachtig en vrouwelijk.  De stoere uitstraling van gepolijst metaal staat in contrast met de zachte look van mat velvet met een subtiele finishing touch van wit marmer. Dit geeft de collectie een luxe gevoel.

Hieronder vind je alle armbanden die allemaal vanaf morgen online te koop zijn!

Adviesprijs: 34,95 – 59,95 EUR

www.clusewatches.com 

CLUSE JEWELLERY – Playful by nature. Minimal by design.

Share on Pinterest