Alles wat je uit de reisboeken kent is dit keer ook echt waar: eindeloze witte zandstranden, helder blauwe zee, mooi gekleurd koraal, palmbomen en heel veel eilandjes. Hier moet je dus gewoon 1 keer in je leven geweest zijn! Iedereen die op de Malediven geweest is vertelt ons hetzelfde verhaal: de lange reis is het dubbel & dwars waard! En nu we wederom geen echte zomer hebben in Nederland gaat het bij ons kriebelen om een tripje naar de Malediven serieus te overwegen…..

KANV_LUXE_A115_073

Op de Malediven, middenin de Indische Oceaan, bevinden zich deze gerenoveerde bungalows die verspreid liggen tussen de weelderige vegetatie en over een prachtig strand met maagdelijk wit zand en kristalhelder water. Als een Robinson Crusoë (of gewoon als een echte koningin) verblijf je in dit duikersparadijs a.k.a. heaven on earth. De bungalows met 1 verdieping liggen over het hele eiland verspreid en verschillende Suites zijn in paalwoningen geïnstalleerd.. Schitterend toch?!

KANV_LUXE_A115_243

KANV_LUXE_A115_188

De 75 Suites op palen hebben de vorm van een reusachtige palmboom op het water van de lagune. De kamers liggen midden in de weelderige natuur van de Malediven met kleurrijke vogels en service op maat.. Super de luxe dus!

KANV_LUXE_A115_079

KANV_LUXE_A115_128

Duiken is hier een geliefde bezigheid, net als genieten van de geweldige Aziatische keuken. De Malediven zijn een bestemming voor wie echt iets bijzonders wil.. Dus ook voor degene die als een echte koningin vakantie willen vieren!

Kani is trouwens ook de perfecte locatie voor een huwelijksreis naar de Malediven.

KANV_LUXE_A115_001

KANV_LUXE_A115_166

KANV_LUXE_A115_004

KANV_LUXE_A115_003

Je kunt kiezen uit verschillende accommodaties en bijbehorende services tijdens je verblijf bij Kani op de Malediven:

Clubdorp Kani 4Ψ beschikt over een Zone 5Ψ:
Exclusieve Zone in het resort 4Ψ
Luxe services 5Ψ
Luxueuze accommodatie: Suites op palen met toegang tot de zee Hotelservice: ontbijtservice op de kamer, ’s avonds champagne inbegrepen(2) Onbeperkt toegang tot de faciliteiten en services van het resort 4Ψ

KANV_LUXE_A115_030

Kortom, gun jezelf een keer een echte droombestemming en bekijk de mogelijkheden voor een vakantie naar de Malediven. Voor meer informatie kijk op: www.clubmed.nl 

 

Een paradijslijk eiland aan een schitterende lagune van de Malediven

 

Share on Pinterest