Heb jij nog geen valentijnscadeau voor je lief? Stop dan met zoeken want wij hebben iets geweldigs! Je kunt nu met 20% korting een echte Renard horloge shoppen!

Het Amsterdamse horlogemerk RENARD breidt voor SS17 de Grande collectie stevig uit. Deze stijlvolle chronografen met klassiek design en minimalistische esthetiek liggen elegant op de pols en zullen je wederhelft gegarandeerd doen stralen.

Kenmerkend zijn de strakke lijnen en de slanke 40 mm kast. De matte wijzers en uur-aanduiding geven de Grande een ingetogen, maar verleidelijke uitstraling. Dit wordt nog benadrukt door de verticaal geborstelde wijzerplaat die onder verschillende invalshoeken subtiel met licht speelt. Wat wil hij nog meer?!

De nieuwe Grande chronografen komen in drie uitvoeringen. De Grande Milanese heeft een stevige ‘milanese’ band en geeft de horloges een sport chique karakter. De Suède serie bestaat uit warme kleurcombinaties met rijke suède banden die naadloos aansluiten bij het lente / zomer seizoen. De Grande Classic bestaat uit nieuwe combinaties met lederen banden van Italiaans kalfsleer. Al het leer is ‘vegetable tanned’ en ontwikkelt een mooi patina naarmate het langer gedragen wordt.

Verwen je geliefde (of jezelf want de korting geldt ook op de dameshorloges!) met een blijvende herinnering aan jullie liefde. Weer eens wat anders dan alweer een herenluchtje toch?

Hoe?

Ga naar www.renardwatches.com en kies een horloge uit. Wanneer je gaat afrekenen (check out) heb je de optie om een discount code in te voeren; de speciale code voor Jackie Magazine lezeressen is:  jackie20 

Deze code is vanaf vandaag geldig voor alle modellen, dus voor zowel de heren als de dames modellen*!

Wat dacht je van bijvoorbeeld de zeer populaire Elite Champagne Biscaye voor jezelf, of je moeder of vriendin?! 🙂

*Let op! De code is de gehele maand februari geldig en alleen in de wisselen in de webshop van Renard Watches.

 

RENARD maakt betaalbare horloges met een stijlvolle, tijdloze en verleidelijke uitstraling die symbool staan voor een ongedwongen stijl. Inspiratie wordt ontleend aan klassiek en hedendaags design dat de tand des tijds doorstaat. Het Amsterdamse RENARD werd in juni 2014 opgericht door twee vrienden en zakenpartners die jarenlang ervaring hebben in de mode- en lifestyle branche. Begin 2015 werd als eerste de Elite collectie gelanceerd. In 2016 werd de Grande serie aan het assortiment toegevoegd.

Voor verkooppunten en een volledig collectie overzicht ga naar www.renardwatches.com

 

 

Share on Pinterest