Opa’s en oma’s, papa’s en mama’s en (suiker)ooms en tantes opgelet! Na de succesvolle eerste twee films, Cars 1 en Cars 2, is het nu tijd voor Cars 3! Om de allerkleinste Jackie fans tegemoet te komen zijn wij in de wondere wereld van Cars gedoken 🙂

Over de eerste twee Cars films hoeven we de echte fans niks te vertellen maar waar gaat Cars 3 eigenlijk over? Door een nieuwe generatie razendsnelle racers komt de legendarische carrière van Bliksem McQueen onverwachts tot een einde. Verslagen, maar vastberaden om terug te keren naar zijn geliefde sport, heeft hij de hulp nodig van de enthousiaste, jonge race technicus Cruz Ramirez. Samen met haar – en de hulp uit andere, onverwachte hoeken – wil Bliksem laten zien dat #95 nog lang niet klaar is met racen. En dit wil hij bewijzen in de allergrootste arena van de Piston Cup tot nu toe!

Geregisseerd door Brian Fee (verantwoordelijk voor de storyboard van Cars en Cars 2) en geproduceerd door Kevin Reher (Een Luizenleven). Disney Pixar’s Cars 3 racet op 12 juli 2017 de Nederlandse bioscopen binnen.

Nog even een paar interessante feitjes:

  •   Cars 1 (2006) en Cars 2 (2011) leverden gezamenlijk wereldwijd meer dan 1 miljard dollar op.
  •   Cars won een Golden Globe® voor de beste animatiefilm en twee Annie Awards voor de beste animatiefilm en de beste muziekproductie. Componist Randy Newman won een Grammy® voor het beste nummer geschreven in de categorie film, televisie of andere visuele media (‘’Our Town’’). De film werd genomineerd voor een Oscar® voor beste animatiefilm, evenals voor de beste originele song voor film met het nummer “Our Town”.
  •   Cars 2 werd genomineerd voor een Golden Globe® voor de beste animatiefilm, naast nog vele andere nominaties in de filmindustrie.

In samenwerking met Disney NL geven wij een Cars 3 pakket weg! Het pakket bestaat uit:

·         4 x bioscoop vrijkaarten

·         Stickers

·         Sun Shade

·         Cap

·         Car Trunk Organizer

 

 

 

 

Wat moet je doen om kans te maken op een Cars 3 pakket?

1.Like de Facebook pagina van Jackie Magazine

2.Email je naam, tel. nummer en adres voor 12 juli naar winnen@jackiemagazine.nl o.v.v. Cars 3 – En vertel ons voor wie het pakket bedoeld is.

De winnaar wordt op 14 juli a.s. bekend gemaakt via de Facebook pagina van Jackie Magazine.

Deelnemers aan deze winactie gaan akkoord met onze actievoorwaarden.

Share on Pinterest