Een aantal weken geleden zat ik met Tom Barten aan tafel. Tom is de oprichter van Personal Body Plan (PBP) en daarnaast is hij een hele inspirerende jonge kerel die bizar veel van voeding en sporten afweet. Na het zien van de Changing Life Hub (de sportschool van PBP) met allemaal healthy happy people die daar rondliepen en de enorm relaxte sfeer wat daar hing, raakte ik zo gemotiveerd dat ik besloot om zelf met Personal Body Plan te beginnen. Jeej!

img_9714

Voor de mensen die Personal Body Plan niet kennen: met PBP word je online begeleidt door een coach aan de hand van een bij jou passend eet en trainingsschema. Je hebt daarnaast toegang tot veel (online)kennis en een mooie sportschool waar letterlijk alles aanwezig is om de motivatie gaande te houden. Nu denk je misschien, maar je was al toch al hartstikke fit Rianne? Dat klopt! Voor mijn reizen naar Kaapstad en Bali begin dit jaar heb ik keihard getraind en was mijn lichaam ook goed in vorm. Het enige wat veel mensen niet weten, is dat na deze reizen ik begonnen ben met een wat drukkere kantoorbaan en dat ik een heel leuk vriendje heb gekregen. Hierdoor heb ik de fitgirl lifestyle nogal links laten liggen.. En dat komt (zoals vele van jullie zullen herkennen) met name door het vriendje, waarmee je toch net even iets liever sushi op de bank eet dan staat te bikkelen in de sportschool! Ja toch?!

img_0406

Anyway, de afgelopen 9 dagen heb ik heerlijk in Kaapstad doorgebracht. Hier heb ik nog even alles gegeten wat los en vast zat (denk aan 20 flessen wijn, burgers, sushi, chips, heel veel broodjes, cocktails, patatjes, nog meer sushi, gefrituurde courgette, kip, stokbrood met kruidenboter… etc. etc.). Het was voor mij nog even echt ouderwets lekker genieten; zoals je waarschijnlijk op de misschien iets wat overdreven veel bikini foto’s op mijn Instagram hebt gezien. Maar aan al het goede komt een eind, dus is het nu tijd om de boel om te gooien! Helemaal in lijn met wat PBP zegt: “Om de beste versie van mezelf naar boven te halen”.

img_9681

img_0363

Processed with VSCO with a9 preset

img_0337

Wat je niet zou denken of verwachten is dat ik echt heel veel zin heb om de healthy lifestyle weer helemaal op te pakken! Ik weet als geen ander hoe heerlijk het kan zijn om elke dag naar de sportschool te fietsen om vervolgens met een nog lekkerder gevoel daar weer weg te gaan. En dat je serieus trots op jezelf kunt zijn als je dat ene gezonde recept van die ene health blogger toch best wel goed weet na te maken. Natuurlijk gaan er ook momenten komen waarop ik een beetje sta te huilen onder de douche omdat ik echt heel veel zin heb in een pizza, maar diep in mijn hart weet ik dat je door een gezonde levensstijl je ook veel gelukkiger gaat voelen dus dat hou ik goed in mijn achterhoofd. En wat het nog leuker maakt voor mij, is dat ik het hele proces met jullie ga delen! Ik zal elke 2 weken een blog schrijven voor Jackie Magazine waarin je over je mijn ups en down kunt lezen (hopelijk zijn het vele ups en weinig downs). Dus lijkt het jou leuk om deze selfie en pizza verslaafde blondine uit Amsterdam te volgen tijdens haar transformatie tot een mega sexy sport godin? Ben je benieuwd of je ook geïnspireerd en gemotiveerd kunt raken door mijn altijd eerlijke blogs? Dan zou ik zeggen neem een groot stuk broccoli bij je maaltijd en stay tuned!

 

I’ll keep you posted.

 

Heel veel liefs,

R.

Rianne
Jackie's Reporter
Share on Pinterest